Interview: Will McVay

Interview: Will McVay

Will McVay er udvikler med flere års erfaring i både store og små virksomheder. Da vi fik lov at interviewe Will, arbejdede han hos Sainsbury’s som Javascript front end developer hvor han i øjeblikket arbejder på deres “store locater” der er en webapp der ved hjælp af google API hjælper brugeren til at finde Sainsbury butikker. Sainsbury’s er Storbritanniens tredje største supermarkedskæde med en omsætning på omkring 21-22 milliarder om året.
Will var meget snaksagelig og fortalte med stor entusiasme om hvilke nye trends der var indenfor web-programmering. Will forklarer i interviewet at han mener at det er vigtigt for enhver programmør at holde sig opdateret på nye teknologier og arbejdsmetoder, men at man skal passe på at man ikke spilder for meget energi på noget der måske ikke bliver det nye.
Desuden har Will været inde over ansættelsen af praktikanter i Sainsbury’s udviklingsafdeling, og kunne derfor fortælle om hvad de havde søgt efter når de valgte praktikanter til deres to års “apprenticeships”. Han forklarede her at det vigtigste var gåpåmod og ens evne til at kunne begå sig på en arbejdsplads. Erfaring med kode var naturligvis en bonus, men ikke en nødvendighed. Denne insiderviden virkede yderst relevant i forhold til vores praktikforløb det kommende semester.


interview_imageLink to youtube

Leave a Reply