Til koncert med Sam and the Soulmates
Forførende elegant, stilsikkert og stærkt – overbevisende levering.

Line-up fra venstre
Morten Haushøj (guitar), Mathias Gregersen (kontrabas),
Bjarne Slipsager (sax), Samara Bahrami (sang/komp.) og Kristoffer Lysgaard (trommer).

En sangerinde med kæmpe udstråling og et super band står klar til at give musikalske oplevelser af en ganske særlig klasse. Sjælfulde fortolkninger af jazz- og bluesstandards, vuggende brasilianske bossa novas, egne hits og en håndfuld franske overraskelser, tager tilhørerne med på en rejse, der først stopper igen, når den allersidste tone har ringet ud.

Med intimitet og nærvær tryllebinder Sam (Samara Bahrami) og hendes Soulmates publikum fra første øjeblik og efterlader dem sanseligt berusede. Koncerterne bærer præg af rutineret sammenspil og musikalitet blandt de seks medlemmer. Scenen
bliver en engagerende legeplads, hvor verdensklasse musikere formår at skabe en ganske særlige stemning, der bedst af alt kan beskrives som magisk.

”Magi, karisma, humor og fantastisk musik!”, (Monika Wallgren, publikum, CPH Jazz 2014)

Anderledes, ambitiøst og autentisk
I et underfundigt repertoire af kendte og ukendte numre, og hvor en sjældent set sproglig virtuositet og musikalitet gennemsyrer, bliver genrer, sprog og stile forenet og musikken får sit eget liv. Den uhøjtidelige og gode stemning i orkestret når ubesværet ud over scenekanten og giver også plads til historier fra livet og om bandet. Lyden er til tider engleblid og romantisk, andre gange kraftfuld og insisterende, men altid stilig og med hjertet det rette sted.

”…en velspillende gruppe, der mestrer de vekslende stilarter.” (Anmeldelse fra Aarhus Jazzfestival
2015)

ph10

 

Koncerterne emmer af nærvær og kærlighed, og det kan mærkes ude blandt publikum: Kærlighed til musikken og til livet, kærlighed mellem mand og kvinde, og når kærlighed gør ondt.

Tilkendegivelser fra publikum på gruppens facebook-side lyder blandt andet på:

”Magi, karisma, humor og fantastisk musik!”, fra Monika Wallgren, mens Adam Hvid skriver: ”Tak for et fint sæt. Meget sympatisk. Dejligt mix af genrer. Og flot leveret!”.

Gruppen er baseret i smilets by og består af nogle af byens bedste jazzmusikere. Sammen med sangerinde og sangskriver, Samara Bahrami, har Sam and the Soulmates skabt deres helt egen lyd, hvor originale jazz-, soul- og bluesnumre bliver blandet med udvalgte jazzstandarder, portugisiske bossa novas, fransk sigøjner-jazz og moderne soul. Det hele går op i en højere enhed, når musikken starter og den særlige latinamerikanske vibe, som er gruppens helt egen, forener genrer, sprog og stile på en ny og spændende måde.
Sam and the Soulmates består af en kerne af fem medlemmer på hhv. sang, guitar, saxofon, kontrabas og trommer, men optræder også i større og mindre formationer og med gæstemusikere.

For mere information og booking kontakt samandthesoulmates@gmail.com eller på tlf. 2625 8859.

Websites: www.samandthesoulmates.dk  www.soundcloud.com/Samandthesoulmates www.facebook.com/Samandthesoulmates

 

Anmeldelser